Partners

 • Van Aalst Bulk Handling BV
  Van Aalst Bulk Handling is a flexible organization directed to assist its customers with tailor made solutions for their loading, unloading and pneumatic conveying projects. Van Aalst Bulk Handling provides complete design, equipment manufacturing and supply. Needless to say we can install the equipment and train and instruct operating personnel. Our customers can rely on one experienced and reliable source.
 • Vakgarage F&M Auto's
  Vakgarage F&M is een merk onafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; de enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere- en zakelijke markt. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 200 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.
 • Dick
  Dick Baelde Standbouw
  Dick Baelde Standbouw en Decoratie te Hazerswoude-Dorp houdt zich bezig met standbouw en is gevestigd in Hazerswoude-Dorp, De Poelzoom 21. Naast het bouwen van stands zorgt Dick Baelde ook voor bloem- en groendecoratie en bedrijfspresentatie. Deze stand-arts zonder grenzen gaat geen uitdaging uit de weg en bouwt uw stands met veel persoonlijke aandacht en verzorging.
 • Rozenkwekerij Rien van Zuilen
  Rozenkwekerij Rien van Zuilen is gevestigd op Burgemeester den Hollanderweg 2 te Hazerswoude-Dorp en is actief in de branche teelt van sierplanten. Uw rozen worden hier met veel aandacht en zorg gekweekt.
 • Gebr van der Meer BV
  Poeliersbedrijf Gebr. van der Meer BV
  De besloten vennootschap Poeliersbedrijf Gebroeders L.A.- en M.A. van der Meer B.V. is gevestigd op Rijndijk 7a te Hazerswoude-Rijndijk en is actief in de branche Vleesverwerking (niet tot maaltijden). Het bedrijf is gelegen in Hazerswoude-Rijndijk, Rijndijk 7a in de gemeente Alphen aan den Rijn. Bij Poeliersbedrijf Gebroeders L.A.- en M.A. van der Meer B.V. zijn tussen de 11 en 20 personen werkzaam.
 • Kooter BV
  Kooter Transport en Handelsonderneming HK Tuin en Potgrond is de grondspecialist van Hazerswoude Dorp, Boskoop en omstreken. Wij zijn leverancier van (bemeste) tuinaarde, tuinturf, diverse potgronden, graszoden, stektrays, zand, schelpen, grind, franse boomschors (bark), dennen schors (grove den), overige boomschors, bims etc.
 • Bouwbedrijf Nico Binnendijk B.V.
  Al meer dan 25 jaar het bouwbedrijf in het Groene Hart. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij onderhouden, renoveren en verbouwen woningen- aanbouwen, dakkapellen, dakopbouwen e.d. Ook doen wij nieuwbouw van particuliere woningen; casco of compleet opgeleverd. Wij hebben een duidelijke werkwijze en goede eerlijke afspraken!
 • Fransen Administratiekantoor & Consultancy BV
  Fransen Administratiekantoor & Consultancy B.V. te Hazerswoude heeft zich sinds 1993 een goede positie weten te verwerven als onafhankelijk kantoor en is een stabiele partner voor (MKB)ondernemers en particulieren in de regio. Vanzelfsprekend streven wij naar onderscheidende kwaliteit en service, waarbij wij veel waarde hechten aan persoonlijke benadering en open en heldere communicatie. Door optimale betrokkenheid kunnen wij in een vroeg stadium relevante ontwikkelingen vertalen naar uw specifieke situatie.
 • OW Karting
  O.W. Karting is het bedrijf in het Oosten als het gaat om karting, dit door de professionele benadering en de jarenlange ervaring in de kartsport als actief coureur en technicus. Door deze jarenlange ervaring is OW Karting sinds 01-01-2016 officieel importeur van het Italiaanse top merk OK1.
 • demargriet
  Drogisterij de Margriet
  Drogisterij De Margriet heeft een ruim assortiment aan verzorgings- en gezondheidsproducten en is gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk, Da Costasingel 6. De drogisterij heeft een groot scala aan; huid-, haar- en lichaamsproducten, cadeauartikelen, geneesmiddelen, voedingssupplementen, huishoudelijke artikelen en make-up. Door het grote assortiment gaat u altijd naar huis met hetgeen waar u voor kwam.
 • Kruse & Lampo Assurantiën
  Kruse & Lampo Assurantiën is een onafhankelijk en veelzijdig kantoor. Wij zijn gespecialiseerd in de advisering en het beheer van hypotheken, financieringen en verzekeringen. Ook verzorgen wij belastingaangifte voor particulieren.
 • Makon
  Makon is een fullservice beveiligingsbedrijf. Onze gecertificeerde beveiligingsspecialisten zijn al jaren werkzaam in de gehele Randstad. Wij staan bekend als betrouwbaar leverancier vanwege onze persoonlijke benadering, snelle service, hoogstaande installaties, proactieve benadering en het meedenken. Particulieren, bedrijven, gemeente en overheidsinstellingen bieden wij een compleet pakket diensten en producten op het gebied van beveiliging en monitoring aan. Daarnaast weten diverse aannemersbedrijven en E-installateurs ons inmiddels ook te vinden.
 • Autoschade Bakker
  Autoschade Bakker uw adres in Zuid-Holland en omgeving voor uw schade aan de auto, het verbeteren van uw auto lak. Tevens ook gespecialiseerd in caravans, boten, vrachtwagens, keukens en interieur spuitwerk
 • Niels Zuidwijk Reclame
  Niels Zuijdwijk Reclame is een professioneel reclamebureau gevestigd in Hazerswoude dorp. Wij zijn gespecialiseerd in vele reclameaspecten: Autoreclame, gevelreclame, licht reclame, instore signing, stickers, belettering, standbouw, drukwerk, ontwerp en vervaardiging van logo’s. U noemt het en wij voeren het gewenste item vakkundig en tegen een scherpe prijs voor u uit! U kunt vrijblijvend telefonisch of via de mail een offerte aanvragen, u bent ook altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze reclamestudio.
 • Allround Boxing
  Allround Boxing de boks- en kickboksvereniging van Alphen aan den Rijn en omstreken! Met een team van ervaren en professionele trainers wordt zowel recreatief als op wedstrijdniveau les gegeven.
 • WiHa-Design
  WiHa-Design, de plaats waar u moet zijn voor uw persoonlijke cadeaus alsmede het personaliseren van bedrijf- en sportkleding vanaf 1 stuks zonder extra kosten. Tevens leverancier van pixelhobby patronen en materialen.
 • JGP licht en geluid
  Voor verhuur, verkoop van licht en geluid, feesten, bruiloften en standbouw bent u bij JGP aan het juiste adres. JGP is gevestigd op het ITC terrein in Hazerswoude-Dorp, Schotlandlaan 8.