Roy Bakker is klaar voor de 2e race van het Benelux Kampioenschap in Ostricourt!

Het Roy Bakker Racing Team is afgereisd naar Ostricourt in Frankrijk voor de tweede race van het Benelux kampioenschap. Daar heeft Roy vandaag de motor ingereden en losgereden. Dit betekent dat de nieuwe zuiger is ingelopen en dat Roy morgen vol gas kan starten tijdens de trainingssessies.

Twee weken terug is Roy naar Kartbaan Genk in België gegaan om een eind te maken aan de motorische problemen van de eerste race in Mariembourg. Daar heeft Roy eigenlijk alles getest wat er getest kon worden en uiteindelijk bleek dat het probleem in de poort timing van de motor zat (als het goed is). Aankomend weekend moet nog blijken of het probleem ook echt verholpen is, want dan kan Roy zich pas voor het eerst weer meten met zijn concurrenten.

Morgen zal Roy het druk gaan hebben op Ostricourt omdat dit een baan is waar hij sinds 2010 niet meer heeft gereden. Ook heeft Roy nog nooit in de schakelklasse op deze baan gereden. Ostricourt is een snelle en technische baan en past eigenlijk helemaal in zijn straatje. Door het tegenvallende resultaat in Mariembourg is het team er nu extra op gebrand om te presteren.

Op zaterdag zal de kwalificatie plaats vinden om 15.10 en de eerste kwalificatierace om 17.00. Op zondag zal de tweede kwalificatierace om 11.30 verreden worden en de finalerace om 16.20. Klik HIER om de races op deze tijdstippen live te volgen via de livetiming. Aan het einde van elke dag zal een kort verslag geplaatst worden op de facebookpagina. Klik HIER om naar de Facebookpagina te gaan.

Roy Bakker kent een weekend vol motorische problemen
PREVIOUS POST
Roy Bakker in actie tijdens het NK in Genk!
NEXT POST