Aankomend weekend rijdt Roy Bakker race 1 van het Benelux Kampioenschap in Mariembourg!

Het Roy Bakker Racing Team zal volgende week afreizen naar kartbaan Mariembourg in België voor de eerste race van het Benelux kampioenschap. Vorig weekend heeft Roy op kartbaan Strijen kennis kunnen maken met het nieuwe materiaal. Vanaf het eerste moment lag de kart goed en voelde de motor sterk aan. Roy wist dan ook direct erg snelle rondetijden neer te zetten op een harde compound oude banden. Aanstaande vrijdag zal het team vertrekken om zo zaterdag de eerste ronden te kunnen rijden. Roy heeft helaas dan maar twee trainingen om zich klaar te maken voor de wedstrijd, maar hij ziet dit niet als een probleem.

Mariembourg

Op zaterdag zal de kwalificatie plaats vinden om 15.35 en de eerste kwalificatierace om 17.25. Op zondag zal de tweede kwalificatierace om 12.15 verreden worden en de finalerace om 17.00. Klik HIER om de races op deze tijdstippen live te volgen via de livetiming. Klik HIER om de races te bekijken via de livestream Aan het einde van elke dag zal een kort verslag geplaatst worden op de facebookpagina. Klik HIER om naar de Facebookpagina te gaan.

Roy Bakker maakt plannen definitief voor het seizoen 2019!
PREVIOUS POST
Roy Bakker kent een weekend vol motorische problemen
NEXT POST