Roy Bakker maakt zich op voor de finalerace van het NK in Assen!

 

Het Roy Bakker Racing Team maakt zich op voor de finalewedstrijd van het Nederlands kampioenschap aankomend weekend in Assen! Een spannende wedstrijd die zal beslissen of Roy de Nederlandse titel binnen zal halen. Als het Roy lukt, mag hij zichzelf vijfvoudig Nederlands kampioen noemen! Roy heeft een voorsprong van 23 punten in het kampioenschap met nog een spannende laatste race te gaan op een nieuwe baan. Nog nooit eerder is er een Nederlands kampioenschap op de kartbaan van Assen gereden. Dit zorgt ervoor dat de baan voor iedereen nieuw is. Wel is te zien aan de lay-out dat het gaat om een hele snelle baan.

knafcup-1543

Het team is op zaterdag aanwezig voor de vrije trainingen. Roy moet die dag proberen om een goede setup te vinden voor de kwalificatie en de races op zondag. De kwalificatie zal op zondag om 12.30 uur verreden worden. De races zijn om 14.20 uur, 15.40 uur en de grote finale om 17.10 uur! De races zijn live te volgen via de speedhive app. Mocht dit niet lukken, kijk dan op de facebookpagina. Hier zal tussendoor het nieuws ook geplaatst worden!

assen

Roy Bakker wint ook het NK in Venray en loopt uit in het kampioenschap!
PREVIOUS POST
Roy Bakker vijfvoudig Nederlands kampioen!
NEXT POST