Een geslaagde sponsordag!

Een grote opkomst tijdens de jaarlijkse sponsordag van Roy Bakker Racing op 18 december. Op de sponsordagen van Roy Bakker Racing worden de sponsoren in het zonnetje gezet en bedankt voor hun ondersteuning van het afgelopen raceseizoen. Daarnaast krijgen de bedrijven de kans om hun netwerk verder uit te breiden door te spreken met verschillende eigenaren.

img_2696-min-1

Tijdens de sponsordag heeft Roy contact kunnen leggen met bestaande en nieuwe sponsoren. De sponsoren werden geïnformeerd over het afgelopen raceseizoen. De overstap naar de schakelklasse was een grote verandering voor het team. Daarnaast kregen de sponsoren exclusief beeldmateriaal te zien van camera’s bij Roy op de kart. Om alle sponsoren bewust te maken van het werk dat verricht wordt door de verschillende bedrijven, is een presentatie gegeven. Ten slotte zijn de plannen voor het seizoen 2017 bekend gemaakt en alle sponsoren bedankt. img_2744-min-1

Het officiële bericht met de plannen voor het seizoen 2017 volgt snel, maar één ding kan met zekerheid vermeld worden. Roy Bakker Racing gaat het komende jaar een samenwerking aan met O.W. Karting op de OK1 kart. Het oranje racemonster moet Roy nog verder op de startgrid zien te krijgen.

Roy Bakker sterk op het Wereldkampioenschap tussen fabrieksteams!
PREVIOUS POST
Plannen voor het seizoen 2017 definitief!
NEXT POST